Hodnocení mého blogu od Luc!nKy

15. února 2008 v 17:38 | Kalíček |  Pro mne od Vás
Nechala jsem si zhodnotit blog u Luc!nKy a řeknu Vám jedno:četlo se mi to opravdu moc hezky:)Aby ne,když je to tak pěkný:-*Děkuju moc,jsi zlatíčko <3
_______________________________________________________________________________________________
Tohle hodnocení nebudu třídit do kategorií ,,Co se mi líbí" a ,,Co se mi nelíbí". Blog Kalíčka patří k mým nejoblíbenějším, strašně ráda tam chodím. Všechno je tu originální. Žádné zkopírované články, obrázky atd... Kalíček všechno vymýšlí sama, jsou to bezvadný čláky a vždycky je nad čím se zamyslet. Třeba menu, to je taky super, ještě nikde jsem ho neviděla takhle utříděné- jak říkám, originál. Kdyby na tomhle blogu proběhla nějaká velká změna, už by to prostě nebylo to pravé ořechové. Ať to zůstane všechno, jak to je, je to tak nejlepší. Miluju tenhle blog :)
 


Komentáře

1 Velvet Velvet | E-mail | Web | 15. února 2008 v 17:46 | Reagovat

Tak s tím souhlasím :)

2 Dreamy (@lík) Dreamy (@lík) | E-mail | Web | 15. února 2008 v 17:46 | Reagovat

není divu :))

3 ELL's ** ELL's ** | Web | 15. února 2008 v 18:12 | Reagovat

díks za pochvalu bločku..Ty ho máš velice nápaditý!

4 Lowíček Lowíček | Web | 15. února 2008 v 18:36 | Reagovat

Já souhlasím s tím hodnocením,je moc hezké

5 Ta, kterou máš ráda tak jako ona tebe :-) Ta, kterou máš ráda tak jako ona tebe :-) | Web | 15. února 2008 v 18:50 | Reagovat

já to tady úplně žeru!! a aby ne, když má blog tak skvělou majitelku:-*

moc krasne hodnoceni <3

6 Luc!nKa Luc!nKa | Web | 15. února 2008 v 18:57 | Reagovat

Jééééé :) :-* Vůbec není zač :)

7 *[MašličQa]/SB/muck *[MašličQa]/SB/muck | Web | 15. února 2008 v 19:07 | Reagovat

Wowww!Goodd!

8 Lízátko[o]••Ta co je totálně závislá na Kalíčkovi a na všem co s ním souvisí!♥ Lízátko[o]••Ta co je totálně závislá na Kalíčkovi a na všem co s ním souvisí!♥ | Web | 15. února 2008 v 19:35 | Reagovat

Krásné ohodnocení!♥A je to pravda♥♥♥:-**********

9 Lily-zuszka→tvoje SB→která tě mooooc láfkuje♥♥ Lily-zuszka→tvoje SB→která tě mooooc láfkuje♥♥ | Web | 15. února 2008 v 20:00 | Reagovat

krásnmý ohodnocení:-*gratuluju

10 Quack Quack | Web | 15. února 2008 v 20:01 | Reagovat

Na tvůj blog mám úplně stejnej názor,a jelikož tě znám,tak si dovoluju říct,že když se na tvůj blog podívám,letmo prolítnu rubričkama,je to úplně jako když tě mám před očima =) Ještě aby ne =) Prostě ORIGINALITA a UPŘÍMNOST na blogu je NADEVŠE =) Jen na takové blogy chodím nejradši =)

11 Coumee-SB Coumee-SB | Web | 15. února 2008 v 20:19 | Reagovat

Taky bych brala takové hezké ohodnocení...ale musím říct,že to Lucka napsala naprosto dokonale!!.xD

12 Ambris Ambris | Web | 15. února 2008 v 20:30 | Reagovat

Bomba :**

13 lovelle-pink → SB lovelle-pink → SB | Web | 15. února 2008 v 21:13 | Reagovat

=)))

14 Lízátko[o]••Ta co je totálně závislá na Kalíčkovi a na všem co s ním souvisí!♥ Lízátko[o]••Ta co je totálně závislá na Kalíčkovi a na všem co s ním souvisí!♥ | Web | 15. února 2008 v 21:16 | Reagovat

dĚKUJU ZLATO♥♥♥♥budu se snažit:D:D:D:-***********************

15 WeríííQ → I ♥you WeríííQ → I ♥you | Web | 15. února 2008 v 21:37 | Reagovat

supééér..:)

16 UsellQa <3 UsellQa <3 | Web | 15. února 2008 v 21:41 | Reagovat

Zhodnotíš? :P

17 AvoneK-sb AvoneK-sb | Web | 15. února 2008 v 21:43 | Reagovat

Hezkýýýý

18 coOl coOl | Web | 15. února 2008 v 22:44 | Reagovat

woow

19 Becca [Beka] - I love you <3 Becca [Beka] - I love you <3 | Web | 15. února 2008 v 23:17 | Reagovat

souhlasím a GRATULUJI !!!!!!!!!!!

20 N!ku$hk@ N!ku$hk@ | Web | 15. února 2008 v 23:38 | Reagovat

Nedivim se, taky je pro me tvuj blog jeden z nejoblibenejsich..:)..:-*..

21 [Apple]_Apellinka* - Jsem ráda že Tě mám:* [Apple]_Apellinka* - Jsem ráda že Tě mám:* | Web | 15. února 2008 v 23:49 | Reagovat

Pravda,pravda;))

22 Klaudia-SB♥ Klaudia-SB♥ | Web | 16. února 2008 v 6:55 | Reagovat

suhlasím :)

23 choco-latka choco-latka | Web | 16. února 2008 v 9:42 | Reagovat

Gratuluju!

24 HaPpY_G!Rl <3 [ ta x) co tě má strašně ráda♥ ] HaPpY_G!Rl <3 [ ta x) co tě má strašně ráda♥ ] | Web | 16. února 2008 v 10:21 | Reagovat

jjj x) souhlasíím s timhle ohodnocením x))...I ♥ your blog and you !!!!!!

25 LoWu_š  - SBčko,KTERÝ tĚ lÁf♥ LoWu_š - SBčko,KTERÝ tĚ lÁf♥ | E-mail | Web | 16. února 2008 v 10:25 | Reagovat

souhlasim s níí ,más super blog a hlavne original :)

26 LoWuŠkA-YOUR SB ♥ muck LoWuŠkA-YOUR SB ♥ muck | E-mail | Web | 16. února 2008 v 10:41 | Reagovat

gratulace:)♥

27 Nikoleta* (bývalá DrátěnQa) doufám,že budeš semnou být ještě SB Nikoleta* (bývalá DrátěnQa) doufám,že budeš semnou být ještě SB | Web | 16. února 2008 v 12:34 | Reagovat

jj uplně stim souhlasím :)))) ty jsi celá super,krásná hodná milá.. prostě skvělá a tvuj blog to je proste ráj :D ♥

28 summer→ tvoe láfenka summer→ tvoe láfenka | Web | 16. února 2008 v 13:05 | Reagovat

je to supa hodnocební a souhlasim s nim

29 SenSee SenSee | Web | 16. února 2008 v 13:06 | Reagovat

jé to je hezkýýý

30 Kwak_Žabička - Ty jsi ta ×) Co ses jí zavrtala do <3 ×D ×* Kwak_Žabička - Ty jsi ta ×) Co ses jí zavrtala do <3 ×D ×* | Web | 16. února 2008 v 13:15 | Reagovat

Já bych to sama líp neřekla ×***

31 Nikoleta* (bývalá DrátěnQa) doufám,že budeš semnou být ještě SB Nikoleta* (bývalá DrátěnQa) doufám,že budeš semnou být ještě SB | Web | 16. února 2008 v 13:23 | Reagovat

budeme jesšte SB?? :)

32 Ta, kterou máš ráda tak jako ona tebe :-) Ta, kterou máš ráda tak jako ona tebe :-) | Web | 16. února 2008 v 14:11 | Reagovat

tohle hrozně moc potěšíí:-* huaaa .. :-)

33 Ejnita - Tvoje SB Ejnita - Tvoje SB | Web | 16. února 2008 v 14:15 | Reagovat

Ahooj mam na blogu članek.... PŘEČTI SI HO....

34 Caroll→Ësbéčkující Pusa←♥ Caroll→Ësbéčkující Pusa←♥ | Web | 16. února 2008 v 14:36 | Reagovat

Mooct Kvásný♥ A VelMi SOUHLASíM♥:)

PaPa:D

P.S.Jsem z5 Z HOR :D :D :D

35 Mrs.Love Mrs.Love | E-mail | Web | 16. února 2008 v 15:43 | Reagovat

to se ti nedivím že jsi potěšená... já bych taky byla

36 or-chidej or-chidej | Web | 16. února 2008 v 16:46 | Reagovat

Já s ní musím souhlasit!!Prostě o.r.i.g.i.n.á.l.

37 pUldiQ-U aRe mY lOfIiI!!!♥♥♥...xD pUldiQ-U aRe mY lOfIiI!!!♥♥♥...xD | Web | 16. února 2008 v 20:51 | Reagovat

AwojiQ rozdelila sem si SBenQa...menu→lafQy→moe dSb→pisni jak sesh spokojena...x*

38 LízátQo → SBčko ♥♥♥ → MTSMMMMR  !!!! LízátQo → SBčko ♥♥♥ → MTSMMMMR !!!! | Web | 16. února 2008 v 23:45 | Reagovat

hej jo s tím upe souhlasím !!! hlavně s tím menu !!! si snad fatk jediná kdo má takový !! x) x) je fakt super !!

39 Wernerka-Tvé milé SB:) Wernerka-Tvé milé SB:) | Web | 17. února 2008 v 9:38 | Reagovat

Ahojky myslíš že bysi mohla hlásnout pro mě??Je to SONC a je to finále!!jsem tam s Tomášem Vernerem.Díky moc,jseš zlatí!!

http://only-avril.blog.cz/0802/sonc-finale

40 Lucisshka Lucisshka | Web | 17. února 2008 v 10:55 | Reagovat

Tak to je hezký hodnocení ;)

41 Miss.Katie Miss.Katie | Web | 17. února 2008 v 11:32 | Reagovat

Mocinky hezký hodnocení!

42 B&rča B&rča | Web | 18. února 2008 v 17:48 | Reagovat

hezký hodnocení.. a taky pravdivý! je to tu fakt moc hezký a to sem zatim přečetla jen 4články.. ale čtu dál, protože tyhle články fakt zaujmou:)

43 ♥→EmO gIrL←♥ ♥→EmO gIrL←♥ | Web | 18. února 2008 v 21:57 | Reagovat

super:)ma pravdu...:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama